Ruimte genoeg in de nieuwe ŠKODA KAMIQ – voor mensen én spullen. Vandaag belichten we de grote kofferbak en alle handige opbergvakken in het interieur. Opgeruimd staat netjes.

KAMIQ opbergen
Het interieur van de KAMIQ lijkt op dat van de ŠKODA SCALA en steekt slim in elkaar. Alle handige opbergvakken geven je bij elkaar 26 liter ruimte voor je spullen. In het handschoenenkastje zit zelfs een houder voor muntgeld. Ander klein spul kun je opbergen in het uitklapvakje links naast het stuur. Bekerhouders vind je in de middenconsole en in de (optionele) armsteun op de achterbank.

Bewaar je tablet in de Jumbo Box
Het grote compartiment tussen de voorstoelen noemen we de Jumbo Box. Hij is bedoeld om je tablet, smartphone of andere draagbare elektronica in op te bergen. De vakken in de deuren zijn groot genoeg voor een afvalbakje, een veiligheidsvest en een drinkfles van 1,5 liter (voorportieren) of 0,5 liter (achterportieren). Onder de voorstoelen bewaar je essentiële spullen die je binnen handbereik wilt houden. Je zult niet de eerste ŠKODA-rijder zijn die op een voorraad snacks zit …

Inhoud kofferbak: 400 tot 1395 liter
De kofferbak van de ŠKODA KAMIQ heeft een inhoud van 400 liter, wat kan worden vergroot tot 1395 liter als je de rugleuningen (60:40) neerklapt. In combinatie met de dubbele laadvloer ontstaat een praktische vlakke laadbodem. Handig als je zware spullen naar voren wilt schuiven in de kofferruimte. 1395 liter is trouwens buitengewoon riant voor een compacte SUV. De populaire Opel Crossland X en Volkswagen T-Roc komen ruim 100 liter tekort. De KAMIQ is ook leverbaar met een wegklapbare trekhaak – ideaal voor de allergrootste klussen.

Categorieën: Persberichten